JEDNOSTAVAN A UKUSAN RUCAK

pogaca se potkuha sa germom mala kocka margarina 
malo soli malo secera malo mlijeka da malo stane ko juvka 
pa se razvuce i savija se ko polagana maslanica i poljeva se 
smalo ulja ta pogaca je stvarno mekana pita zelhanica malo
 sira malo spinata kajmak malo margarina jedno jaje sve izmijesat
 jufka se razvuce isto se savija ko pogaca bureci su mali takve moj muz 
voli i to cesto pravim znas sta ide meso isijec na kockice malo luka to je to 
a sto se tice ribe to je rijecna riba malo povegetim uvaljam u obicno brasno 
ulje mira da se zagrije na tavi i onda redat u vrelo ulje da ne zagori mora se 
prevrnut da bi bila pecena sa svih strana ja malo limuna iscijedim kada skinem 
ribu one malo omeksaju to je to 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ODLIČNA ČOKOLADNA TORTA

MILKA TORTA

Kinder bueno torta bez pečenja kao čokoladni chesecake