Sorbet od ananasa,marscaponea i bazge

Sastojci:
  • 1 veliki svježi ananas očišćen i isječen na komade
  • 8 listova svježe metvice
  • 100 ml sirupa od bazge
  • 100 g mascarponea
  • komadi svježeg ananasa, za posluživanje

Priprema: 
Staviti staklenu posudu u zamrzivač da se hladi. Komade ananasa i svježu metvicu izmiksati u kašicu. Dodati sirup od bazge, a mascarpone lagano umiješati. Uliti u rashlađenu posudu i vratiti u zamrzivač.
Promiješati sorbet u posudi svakih 30 minuta da se regenerira i držati ga u zamrzivaču dok se ne smrzne. To bi trebalo trajati između 2 i 3 sata, ovisno o hladnjaku koji koristite. Poslužiti s komadima ananasa i listovima svježe metvice.

PRIJATNO

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ODLIČNA ČOKOLADNA TORTA

MILKA TORTA

Kinder bueno torta bez pečenja kao čokoladni chesecake