Pečeni marinirani lubin s dinstanim koromačem

Sastojci:
  • 1 koromač
  • 40 g maslaca
  • maslinovo ulje
  • 2 cijela lubina
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 svježa crvena čili papričica
  • 1 limun
  • sol
  • papar
Priprema:
Koromač oprati i izrezati na ploške. Maslinovo ulje i maslac zagrijati u tavi na laganoj vatri, dodati koromač i kuhati 25 minuta na lagano dok se ne karamelizira, na kraju dodati sol i papar. Zagrijati pećnicu na 180°C, oprati, očistiti ribu i ocijediti. Oguliti i sitno nasjeckati češnjak i čili, a zatim utrljati u ribu, posoliti i popapriti, potom limun isjeći na ploške, staviti 2 do 3 kriške u utrobu lubina. Peći na 25-30 minuta na temperaturi 180°C. Poslužiti uz karamelizirani koromač.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ODLIČNA ČOKOLADNA TORTA

MILKA TORTA

Kinder bueno torta bez pečenja kao čokoladni chesecake